Adding Machine: A Musical

În premieră pentru Europa, în România va fi pus în scenă spectacolul „Adding Machine, The Musical”. Până ca aceasta să devină realitate, sub înaltul patronaj al lui Adrian Zuckerman, fostul ambasador al SUA în România, Asociația CREAS a organizat un eveniment pentru susținerea „Adding Machine, The Musical”.

“Adding Machine, the Musical”, pe muzica lui Joshua Schmidt, versuri de Jason Loewith și Joshua Schmidt, va intra în producție la toamnă, cu o distribuție fabuloasă formată din actori, cântăreți și dansatori.

 

Cu un concept al arhitectei Adina Mastalier, echipa va fi completată de coregraf și muzicieni, toți conduși de maestrul Alexander Hausvater, regizorul producției. Strângerea de fonduri va continua până la atingerea sumei necesare realizării acestei producții, anunță Asociația CREAS.

În Statele Unite ale Americii, foarte multe spectacole de succes de pe off Broadway sunt finanțate din surse private, majoritatea fondurilor fiind strânse în evenimente cum a fost cel de pe 8 iulie, de la Crowne Plaza.

 

Spectacolul „Adding Machine” a fost distins cu numeroase premii ale criticii muzicale și teatrale americane- Lucille Lortel Awards – 2008, Drama Desk Awards și Outer Critics Circle Awards și a fost montat în mai multe orașe din SUA, Canada și Australia.

 

În România, „Adding Machine” va fi regizat de Alexander Hausvater, născut în România, la București, nevoit să emigreze în Israel, la vârsta de 7 ani, împreună cu întreaga familie. A regizat peste 200 de piese de teatru în întreaga lume. În 2000, a revenit în România, iar, în 2015, Uniter l-a premiat pentru întreaga activitate, iar Administrația Prezidențială l-a decorat cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor.