Avanpremiera musicalului „Te iubesc, te vreau, dar te schimbi!”

„Te iubesc, te vreau, dar te schimbi!”, o nouă comedie muzicală în avanpremieră pe 9 decembrie, la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”

Asociația CREAS în parteneriat cu Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” prezintă în premieră națională comedia muzicală „Te iubesc, te vreau, dar te schimbi!”. Spectacolul oferă o perspectivă sinceră și amuzantă asupra vieții de cuplu, iar avanpremiera are loc sâmbătă9 decembrie 2023, începând cu ora 19.00.

 

„Te iubesc, te vreau, dar te schimbi!” este un cabaret muzical care, prin filtrul umorului și al cântecului, abordează cu sinceritate tematica dragostei în toate stadiile sale: de la dating, cu momente lui dulci-amărui, la complexitatea relațiilor dintre doi oameni, căsătorie, parenting și, în final, la ideea de a îmbătrâni cu persoana iubită. Astfel, într-o selecție dinamică de scene savuroase și cântece scurte, versurile compuse de Joe DiPietro în traducerea Geaninei Jinaru-Doboș, alături de muzica semnată de Jimmy Roberts prind formă în premieră națională în regia semnată de Victor Bucur și Daniel Burcea.

 

Spectacolul este o invitație de a căuta iubirea și a face haz de necaz cu o distribuție expansivă și promițătoare: Tania Popa, Oana Rusu, Amelia Antoniu, Anca Florescu, Daniela Bucșan, Letiția Vlădescu, Teodora Calagiu, Victor Bucur, Valentino Tiron, Mihai Bisericanu, Silviu Mircescu, Daniel Burcea. Scenografia îi aparține lui Vladimir Turturica, iar costumele sunt concepute de Tania Popa.

 

Spectacolul a fost montat cu succes în peste 500 de orașe, fiind al doilea cel mai longeviv musical din istoria Off-Broadway, și are atuul de a oferi o perspectivă onestă, necosmetizată, dar duioasă asupra relațiilor interumane, cu bune și cu rele. Despre iubiți, soți și soții, socri și copii, musicalul ne amintește că, pe cât de dificilă poate fi, iubirea este o sursă principală de bucurie și conexiune profundă în viețile noastre.

 

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de pe Ticketstore.ro și iabilet.ro, sau de la casa de bilete a Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × two =