Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lampa lui Aladdin la Grădina Urbană Km0

June 18, 2022 @ 11:00 am - 12:00 pm

 

🎭 Aladdin și lampa fermecată @ Grădina Urbană
🥁 teatru interactiv și cu păpuși 3+
📅 sâmbătă, 18 iunie 2022, ora 11:00

Hai și tu! Info și bilete aici:
https://teatrulacinema.ro/lampa-lui-aladdin/

Un spectacol pus în scenă în cadrul programului Caravana cu Spectacole la Gradina Urbana Km0 (Strada Batiștei nr. 14, Sector 1, București – în spatele hotelului Intercontinental).
——————————
Lampa lui Aladdin este un spectacol muzical cu păpuși inspirat și adaptat din cartea “O mie și una de nopți” acțiunea centrându-se pe un tânar sărac din regatul Agrabah care este solicitat de un vrăjitor pentru găsirea unei lămpi de ulei ascunsă intr-o peșteră impreună cu diverse comori.
Observă din intâmplare că lampa deține puteri magice și cu ajutorul acesteia el și mama lui devin foarte bogati. Mai tarziu, o cunoasșe și se indrăgostește de prințesa Budur, fiica sultanului cu care se căsătoreste.
Totul nu se sfârșesște aici deoarece Vrăjitorul nu renunță la ideea de a avea lampa fermecată si de a stăpâni lumea ceea ce transformă totul intr-o poveste fermecătoare, plină de intrigi, dragoste si emoții.
Actorii vot da viață personajelor: Aladdin, Vrăjitorul ,Duhul cel bun, Duhul Vrăjitorului ,Mama lui Aladdin ,Vânzătorul ,Prințesa Budur , Servitoarea Prințesei Budur, Sultanul și Vizirul.
Spectacol live de teatru cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durata: 45 minute.
—————————–
Alte mențiuni:
• Preț bilete: 35 lei -copii, 35 lei – adulti. Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.
• Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau în ziua spectacolului direct de la locație în funcție de locurile disponibile.
❗ Chiar dacă plouă, nu vă faceți griji, terasa este acoperită și vă puteți bucura de spectacol! ☂️ 🎭 ☂️

Details

Date:
June 18, 2022
Time:
11:00 am - 12:00 pm

Organizer

Teatru la cinema