Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lampa lui Aladdin – Spectacol pentru copii – la Grădina CoOperativa

July 30, 2022 @ 11:00 am - 12:00 pm

RON35
🎭 Lampa lui Aladdin @ Grădina CoOperativa
🥁 teatru de păpuși pentru copii 3+
📅 sâmbătă, 30 iulie 2022, ora 11:00
Un spectacol pus în scenă în cadrul programului Caravana cu Spectacole @ Grădina CoOperativa (Strada Icoanei nr. 86, Sector 2, București)
Powered by Teatru la Cinema
#caravanacuspectacole
O producție Asociația CREAS
————————————-
Lampa lui Aladdin este un spectacol muzical cu păpuși inspirat și adaptat din cartea “O mie și una de nopți” acțiunea centrându-se pe un tânar sărac din regatul Agrabah care este solicitat de un vrăjitor pentru găsirea unei lămpi de ulei ascunsă intr-o peșteră impreună cu diverse comori.
Observă din intâmplare că lampa deține puteri magice și cu ajutorul acesteia el și mama lui devin foarte bogati. Mai tarziu, o cunoasșe și se indrăgostește de prințesa Budur, fiica sultanului cu care se căsătoreste.
Totul nu se sfârșesște aici deoarece Vrăjitorul nu renunță la ideea de a avea lampa fermecată si de a stăpâni lumea ceea ce transformă totul intr-o poveste fermecătoare, plină de intrigi, dragoste si emoții.
Actorii vor da viață personajelor: Aladdin, Vrăjitorul ,Duhul cel bun, Duhul Vrăjitorului ,Mama lui Aladdin ,Vânzătorul ,Prințesa Budur , Servitoarea Prințesei Budur, Sultanul și Vizirul.
Spectacol lde teatru cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durata: 45 minute.
————————–

Details

Date:
July 30, 2022
Time:
11:00 am - 12:00 pm
Cost:
RON35

Organizer

Teatru la cinema

Venue

Grădina CoOperativ
Strada Icoanei 86
Bucuresti, România
+ Google Map