Știri

luni, 14 februarie 2022

 

O poveste despre dragoste și vise. Despre dorințe și neputințe. Despre normal și A-normal. Next to Normal. Trauma pierderii unui copil declanșează depresia unei femei obişnuite, cu o viață pe care o credea perfectă. Nimic nu e ceea ce pare a fi, nici lumina dimineții, nici viața familiei perfecte, nici stabilitatea psihică și emoțională a acestei femei și a familiei sale. Un joc al aparențelor. O certitudine este data, 18 martie 2022, într-un martie luminos şi plin de speranță, atunci vă invităm la teatru, unde povestea se spune cântând.

📣18 martie 2022, ora 19:30. Pe scena Teatrului de Operetă și Musical “Ion Dacian”, București.

Next to Normal e o poveste de dragoste și durere, nu doar un glob luminos.

joi, 08 iulie 2021

 

În premieră pentru Europa, în România va fi pus în scenă spectacolul „Adding Machine, The Musical”. Până ca aceasta să devină realitate, sub înaltul patronaj al lui Adrian Zuckerman, fostul ambasador al SUA în România, Asociația CREAS a organizat un eveniment de strângere de fonduri pentru susținerea „Adding Machine, The Musical”.

 

“Adding Machine, the Musical”, pe muzica lui Joshua Schmidt, versuri de Jason Loewith și Joshua Schmidt, va intra în producție la toamnă, cu o distribuție fabuloasă formată din actori, cântăreți și dansatori.

 

Cu un concept al arhitectei Adina Mastalier, echipa va fi completată de coregraf și muzicieni, toți conduși de maestrul Alexander Hausvater, regizorul producției. Strângerea de fonduri va continua până la atingerea sumei necesare realizării acestei producții, anunță Asociația CREAS.

 

În Statele Unite ale Americii, foarte multe spectacole de succes de pe off Broadway sunt finanțate din surse private, majoritatea fondurilor fiind strânse în evenimente cum a fost cel de pe 8 iulie, de la Crowne Plaza.

joi, 17 iunie 2021

 

 

 

Protagonista musicalului „Next to Normal – (A)normal”, Anca Florescu, alături de regizorul și coordonatorul proiectului, Victor Bucur, vorbesc la Național TV despre premiera care va avea loc pe 18 și pe 19 iunie, la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

luni, 14 iunie 2021

 

Ziua bună se cunoaște de dimineață, iar cea de repetiții se începe chiar din zori! 🌞

 

În câteva momente intrăm în direct la emisiunea Cu capu-n zori, la TVR1! 🎬

 

Anca Florescu, interpreta lui Diana Goodman, împreună cu regizorul Victor Bucur, se pregătesc să îți povestească de ce nu trebuie să ratezi premiera musicalului „Next to Normal – (A)normal” din acest weekend.

vineri, 11 iunie 2021

 

Actorii Adi Nour și Anca Florescu, alături de regizorul și coordonatorul proiectului, Victor Bucur, au vorbit despre musicalul „Next to Normal – (A)normal”.

 

Ne pregătim de premiera oficială, care va avea loc pe 18 și 19 iunie, la Teatrul Național de Operetă şi Musical “Ion Dacian”.

 

Dacă nu ți-ai luat biletul încă, profită și intră acum pe www.nexttonormal.ro 🎟️

marți, 01 iunie 2021

 

Cu ocazia acestei zile speciale de 1 iunie Pinocchio urează tuturor copiilor un călduros 🎉L͙A͙ ͙M͙U͙L͙T͙I͙ ͙A͙N͙I͙!͙

 

Daniel Burcea și Teodora Geantă au fost invitați în platoul emisiunii ” Vorbește Lumea” de la Pro TV cu un moment muzical din spectacolul ”Pinocchio” cu ocazia zilei de 1 iunie.

miercuri, 12 mai 2021

 

Odată cu relaxarea restricțiilor și cu redeschiderea teatrelor în București, echipa musicalului ”Next to Normal” se pregătește de premieră.

 

Astăzi, Victor Bucur – regizorul spectacolului și Anca Florescu – Diana Goodman, însoțiți de psihoterapeutul Roxana Niciev au onorat invitația în cadrul emisiunii ”Între prieteni” de la Metropola TV unde au vorbit despre despre campania de conștientizare ”Next to You”.

duminică, 07 martie 2021

 

E aici! ❤️

Trailerul „Next to Normal – (A)normal” e proaspăt ajuns online!

 

Teatrul Național de Operetă şi Musical “Ion Dacian” & AFCN
Dacă ai fost alături de noi la prima reprezentație cu publicul, te invităm să retrăiești câteva clipe de emoție.
Dacă nu ai reușit să ajungi, pregătește-te pentru una dintre cele mai sensibile povești de viață.
Arată-le și celorlalți!
Povestea „Next to Normal – (A)normal” continuă! 👏

Cu: Anca Florescu, Adrian Nour, Sidonia Doica, Lucian Ionescu, Cătălin Petrescu, Andrei Miercure

luni, 15 februarie 2021

 

 

„Next to Normal – (A)normal”, un musical surprinzător și original pe scena Teatrului de Operetă „Ion Dacian

 

Prima reprezentație a musicalului „Next to Normal – (A)normal” va fi pe data de 6 martie, de la ora 18:00, pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, cu o distribuție de excepție. Biletele sunt puse în vânzare și pot fi achiziționate online. Mai multe detalii la www.nexttonormal.ro și pe paginile de Facebook și Instagram ale spectacolului.

Biletele pot fi achiziționate la: Next to Normal – (A)normal, 6 martie 2021, Teatrul Național de Operetă și Musical Ion Dacian, Bucuresti (ticketstore.ro) sau de la casa de bilete a Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

 

„Next to Normal – (A)normal” spune povestea unei femei obișnuite (Diana Goodman), soție și mamă, care luptă să depășească un eveniment profund din viața ei și cu impactul acestuia asupra întregii familii. O poveste emoționantă, dar și plină de umor, despre o familie care încearcă să facă față unei situații care nu este normală, dar de înțeles. Un musical surprinzător și original, în care momentele comice alternează cu emoțiile sincere.

 

Spectacolul lansează o invitație de a medita asupra felului în care societatea și familia relaționează cu persoane care suferă de tulburări psiho-emoționale. Considerată afecțiunea secolului XXI, depresia este tot mai răspândită și întâlnită inclusiv la pre-adolescenți. Spectacolul „Next to Normal – (A)normal” abordează cu sensibilitate această problemă și pătrunde în spațiul intim al unor personaje care se confruntă cu ea.

 

luni, 22 decembrie 2020

 

 

👉 Momentul muzical din spectacolul ”Pinocchio” în platoul emisiunii ”Fresh Acces” de la A7TV

 

Emisiunea „Fresh Acces„ este un concept nou, unic în România, lansat la A7TV,  un cocktail din toate lucrurile care ne fac viața mai frumoasă!
Prin intermediul rubricilor de: lifesyle, dezvoltare personală, călătorii, show culinar condimentat cu veselie și energie, evenimente culturale și cele mai fresh subiecte ale zilei, emisiunea-magazin oferă povești inspiraționale, dar și sfaturi practice de la invitați și specialiști din diverse domenii.

sâmbătă, 19 decembrie 2020

 

 

👉 Momentul muzical din spectacolul ”Next to normal – (A)normal” și interviul despre proiectul ”Musical on stage” din emisiunea ”Dăruiește Românie” de la TVRinternațional

 

Emisiunea „Dăruieşte Românie!„, este provocarea pe care Carmen Târnoveanu pariază la fiecare întâlnire cu artiştii care urcă pe scena emisiunii de la TVR Internaţonal.

vineri, 12 decembrie 2020

 

 

👉 Momentul muzical din spectacolul ”Pinocchio” și interviul despre proiectul ”Teatru pentru școală” din emisiunea ”Dăruiește Românie” de la TVRinternațional

 

Emisiunea “Dăruieşte Românie!“, este provocarea pe care Carmen Târnoveanu pariază la fiecare întâlnire cu artiştii care urcă pe scena emisiunii de la TVR Internaţonal.

 

”Pinocchio merge la şcoală” se joacă tot în această ediţie a emisiunii ”Dăruieşte Românie!”.

vineri, 11 decembrie 2020

 

Spectacolul pariază pe ”Dăruieşte Românie!”

 

Click pentru a vizualiza tot articolul TVRi

 

Carmen Târnoveanu și invitaţii ei vă opresc puţin din efervescenţa preocupărilor din această perioadă, pentru a vă conduce spre spectacolul lumii, spectacol în care românii de pretutindeni sunt eroii principali.

Pe 11 decembrie, de la ora 21, la TVRi. Spectacolul pe care îl aducem în casele românilor de pretutindeni a devenit, în ultimii ani, o tradiţie de vineri seară, de la ora 21:00.

Emisiunea “Dăruieşte Românie!“, este provocarea pe care Carmen Târnoveanu pariază la fiecare întâlnire cu artiştii care urcă pe scena emisiunii de la TVR Internaţonal.

”Pinocchio merge la şcoală” se joacă tot în această ediţie a emisiunii ”Dăruieşte Românie!”.

miercuri, 11 noiembrie 2020

 

Miercuri, 11 noiembrie, membrii asociației C.R.E.A.S. au fost invitați în cadrul emisiunii matinale ”Cu capu-n zori” prezentată de Liza Sabău la TVR1 unde au vorbit de proiectele ”Teatru pentru școală” care va fi încheiat în această lună. Pinocchio și Jimminy au intrat și ei în direct și au interacționat cu echipa din Platou.

luni, 02 noiembrie 2020

 

Luni, 2 noiembrie, membrii asociației C.R.E.A.S. au fost invitați în cadrul emisiunii ”Între prieteni” prezentată de Dana Istrate la Metropola TV unde au vorbit de proiectele ”Teatru pentru școală” care va fi încheiat în această lună și ”Musical on Stage” care momentan din cauza pandemiei are activitatea suspendată. Vă invităm să urmăriți interviul integral!

sâmbătă, 30 octombrie 2020

 

Weekendul acesta ar fi trebuit ca 𝙥•𝙧•𝙚•𝙢•𝙞•𝙚•𝙧•𝙖 “Next to Normal – (A)normal” să iasă la public. 🎼

Am marcat acest moment special la Antena Stars, unde au fost prezenți 𝗦𝗮𝗻𝗱𝗮 𝗟𝗮𝗱𝗼𝘀𝗶 (Diana), 𝗦𝗶𝗱𝗼𝗻𝗶𝗮 𝗗𝗼𝗶𝗰𝗮 (Natalie) și 𝗩𝗶𝗰𝘁𝗼𝗿 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿, la emisiunea “Star Matinal de Weekend”, prezentată de Nasrin Ameri.

sâmbătă, 10 octombrie 2020

 

ZIUA SĂNĂTĂȚII MINTALE

 

De sănătatea corpului avem mereu grijă, însă foarte rar ne ocupăm și de sănătatea noastră mintală. 💡

 

„𝐍𝐞𝐱𝐭 𝐭𝐨 𝐍𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥 – (𝐀)𝐧𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥” nu este un simplu musical, ci și o invitație de a medita asupra modului în care ne raportăm la persoane care se confruntă cu astfel de probleme.

 

Tot azi, proiectul „Musical on Stage”, co-finanțat de AFCN și implementat de Asociația CREAS ar fi trebuit să lanseze odată cu premiera musicalului „Next to Normal – (A)normal” o campanie de informare și conștientizare asupra depresiei și a tulburărilor psiho-emoționale. Proiectul face apel la empatie și propune să devenim cu toții mai atenți și mai înțelegători cu cei încercați de aceste afecțiuni.

 

🤝 Ne sunt alături în acest demers Fundatia Estuar și Asociatia Equilibrium.

 

*Desen realizat de Monica Lucia Madas (Monooka).

**Repetițiile vor fi reluate imediat ce situația o va permite.

marți, 25 septembrie 2020

 

 

Castingul pentru completarea distribuției spectacolului muzical ”Next to normal” a ajuns la a 3a etapă

 

Timp de două zile peste 30 actori au participat la cea de a 3a etapă a castingului pentru completarea distribuției in spectacolul ”Next to normal„ urmat apoi de o săptămână de workshop. Vom reveni curând cu anunțarea distribuției finale.

 

 

marți, 24 septembrie 2019

 

Interviu acordat membrului asociației C.R.E.A.S. și actorului Daniel Burcea pentru Asociaţia Culturală Matricea Românească

 

Click aici pentru a citi articolul integral din Matricea Românească

 

Daniel Burcea în spectacolul ”Căluțul cocoșat” de la Teatrul Toma Caragiu

marți, 13 august 2019

 

 

 

Invitație cu spectacolul ”Aladdin„ la festivalul de teatru pentru copii ”Cărăbuș” de la Brăila

 

 

 Teatrul de Păpuşi Brăila vă invită la Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii „Cărăbuş” Brăila, Ediţia a VI-a, desfăşurat în cadrul Zilelor Municipiului Brăila, Perioada 11 – 15 August 2019.
Să ne bucurăm împreună de minunata lume a poveştilor cu păpuşi !

 

luni, 18 aprilie 2019

 

Membrii asociației C.R.E.A.S. au fost invitați la ”Ziua în stare de bine” organizată în cadrul programului ”În stare de bine„ unde proiectul ”Pinocchio merge la școală” a luat naștere.

 

Începând cu 2019 Programul ”În stare de bine” declară 21 martie #ZiuaÎnStareDeBine! Ziua în care oamenii, comunitățile și organizațiile neguvernamentale spun ce înseamnă să fii #înstaredebine. Ce fapte bune fac, ce înseamnă să îți pese de cei din jurul tău, ce poți face pentru a fi mai bun.

Lansat în 2018, programul #ÎnStareDeBine este dedicat asociațiilor, fundațiilor și federațiilor care dezvoltă proiecte în domeniile cultură, sport și viață sănătoasă și care se adresează cu prioritate grupurilor vulnerabile.