Letiția Vlădescu, Silviu Mircescu,Victor Bucur și Daniel Burcea au fost invitați la emisiunea ”Vorbește lumea” de pe PRO TV și au vorbit despre musicalul ”Te iubesc te vreau dar te schimbi!”

Spectacolul este o invitație de a căuta iubirea și a face haz de necaz cu o distribuție expansivă și plină de farmec: Tania Popa / Oana Rusu, Amelia Antoniu, Anca Florescu / Daniela Bucșan, Letiția Vlădescu / Teodora Calagiu, Victor Bucur, Valentino Tiron / Mihai Bisericanu, Silviu Mircescu, Daniel Burcea. Scenografia îi aparține lui Vladimir Turturica, iar costumele sunt concepute de Tania Popa. Conducerea muzicală este asigurată de pianiștii Alaxandru Burcă și Andreea Dobia iar coregrafia este semnată de Relu Dobrin.

Letitia Vladescu Asociatia CREAS Daniel Burcea Vorbeste Lumea Asociatia CREASVictor Bucur Vorbeste Lumea Silviu Mircescu Asociatia CREAS

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online, de la casa de bilete a Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” și de la punctele de vânzare IaBilet și Ticketsore.

Următoarea reprezentație este programată pentru 21 martie 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × two =